print not allowed due to copyright. contact me for samples.

design and design award ribbon
andrea kis
designer

kis andrea / grafikus / (web)designer

kis andrea vagyok, debreceni grafikus és díjazott designer. ez az oldal pedig hivatalos, általam szerkesztett portfólió- és bemutatkozó oldalam, melyen elsősorban munkáimmal és szakmai tevékenységemmel ismerkedhetsz meg. amennyiben személyesebb jellegű írásaim és tapasztalataim érdekesek lehetnek számodra, kérlek, görgess az oldal aljáig (vagy használd a kapcsolat menüpontot) és keresd fel egyéb webprofiljaimat - különös tekintettel Facebook oldalamra. saját oldalaimon kívül találkozhattál a nevemmel:

jelenleg szabadúszóként dolgozom, így egyedi megrendelések teljesítését - kapacitástól függően - örömmel és szívesen vállalom. kedvenc területeim egyike a webdesign - a grafikai tervezésen túl programozáshoz is értek, így könnyen dolgozok együtt webprogramozókkal. saját projektjeimhez bevált csapattal szeretek kezdeni; ilyen esetekben a teljes kivitelezést vállaljuk a logótól a honlapig - kijelölt céljaidtól kreatív ötleteken, terveken át a megvalósításig.

egyedi, igényes megjelenés, ügyfeleid bizalmát építő kreatív marketing anyagok, webdesign - amit pedig mindig garantálok...

elégedettségi garancia dátum garancia

portfólió / aktuális kedvencek

az alábbiakban találhatóak azok a projektek, melyek jelenleg a legközelebb állnak a szívemhez. vagy azért, mert közeli személyes kötődés miatt készültek, vagy azért, mert egyszerűen csak nagyon tetszenek :)

rólam mondták

kapcsolat / rendelés

konkrét elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél? esetleg még nincs ötleted, csak a cél biztos?

bármelyik esetben szívesen segítek az alapoktól egészen a kivitelezésig!

írd le röviden elképzeléseidet vagy kérdéseidet és hamarosan megkereslek!

kérlek, írj be egy nevet!
kérlek, írj be egy email címet!
kérlek, írj be egy telefonszámot!
kérlek, írj üzenetet is! :)

find me on social media. i answer fastest to facebook messages.

^