Várható belassulás

Hamarosan hozom a decemberi – idei utolsó – ingyen letölthető háttérképet és persze még egy-két bejegyzést új vagy éppen régebbi projektjeim kapcsán. Ennek ellenére már most jeleznem kell, hogy sajnos várható egy kisebb belassulás; a cikkek és Facebook oldalam tekintetében is és a válaszidőm növekedése is várható – alább röviden leírom azt is, hogy miért és meddig tart ez az állapot.

Először is mindenkinek köszönöm már most (igaz, még nem az év végén vagyunk azért) az eddigi követést és sok-sok-sok segítséget; az idei évem szakmailag kiemelkedően jól alakult, nagyon sok új ügyfélre, vásárlóra és (gyakran átfedésben az előző két kategóriával) barátra tettem szert. Ezért nagyon hálásnak érzem magam, köszönöm, hogy ennyien megtiszteltetek a figyelmetekkel, időtökkel, kedves soraitokkal vagy szavaitokkal (nem beszélve a konkrét támogatókról, akiknek sosem tudok elégszer hálát mondani).

A karácsonyi- és vizsgaidőszak miatt azonban most lassítanom kell és áttenni a fókuszt vállalkozásom másik részeire; jön a karácsonyi vásárok és megrendelések ideje, ami már most megnövekedett időigényt jelent, illetve a vizsgaidőszak, ami idén is kitölti a teljes januáromat és a december jelentős részét is.

Ez persze nem jelent teljes leállást és hamarosan itt is kirakom a vonatkozó karácsonyi mindenféléimet is, szóval a teljes némaság ideje még nem jött el azért. :) Szerettem volna előre jelezni viszont, hogy nagyobb projekteket várhatóan 2016-ra tudok leghamarabb vállalni, ezeket viszont már most izgalommal várom! Addig pedig még írok, blogolok és Facebookon is frissítek, ráadásul lassan a szakmai jellegű cikkeim is készülgetnek / fordítódnak / összerendeződnek, így ezek is várhatóak lesznek valamikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.