simply business

Simply Business

“Dear Andrea Kis,

I am pleased to announce that your entry 67115 – Simply Business Business Card Templates has been granted the Bronze A’ Design Award in Graphics and Visual Communication Design Category…” TL/DR: az a megtiszteltetés ért, hogy a “Simply Business” fantázianevű névjegykártya design projektem elnyert egy nemzetközi díjat – pontosabban harmadik helyezést értem el vele.

Mi ez?

Geometriai egyszerűséget tükröző névjegykártya design. A projekt fő célja az volt, hogy egyszerűen szerkeszthető névjegykártya sablonokat készítsek, melyek segítségével az ügyfél információi kerülnek a figyelem fókuszába. Az inspiráció és motiváció eredetileg egy ügyfelemtől származott, aki egy egyszerű sablont rendelt meg kisvállalkozása alkalmazottai részére. A számára készült első grafika valahogy így nézett ki:

simply business arrows

A ihlettetés után ennek a projektnek keretei között több sablont is létrehoztam ugyanazon alapelvek mentén. Mindegyik design egyszerű geomteriai formákkal operál és hangsúlyossá teszi a legfontosabb részt: a megjelenített információs elemeket.

simply business

Miért jó ez?

Mert az utóbbi időben ugyan kevesebb időm volt grafikai munkákkal foglalkozni, de mindig akad egy-két projekt, ami nagyon megfog. Ez a névjegykártyás történet is ilyen; évek óta kísér és úgy éreztem, most érkezett el annak az ideje, hogy megmérettessem magam és őt is nemzetközi szintű szakmai zsűri előtt. Szóval egyrészt nagy öröm és megtiszteltetés, másrészt egy lökés, hogy vigyem tovább egyéb munkáimat és ezt a projektet is.

simply business

Emlékezhettek (ti, akik hűen követtétek a tevékenységemet az első nemzetközi sikerek, vagy még azelőtt óta), hogy az előző nagy projektem is sok-sok évi munkát adott, emlékezetes pillanatokat hozott és azt remélem – talán a visszajelzések alapján nem ok nélkül -, sokaknak örömet okozott.

simply business

Mi jön most?

Korábban már írtam arról, hogy új irányt akarok szabni szakmai életemnek. Most is ezen dolgozom, pszichológiai tanulmányaim és a design szeretete úgy tűnik, hogy valóban összereegyeztethetőek több szinten is, hiszen sok kapcsolat áll fenn a két terület között. Azt hiszem, lassan megtalálom azt, ami a legközelebb áll eddigi munkámhoz és hamarosan nektek is be fogok erről számolni. Addig pedig nézzétek meg az A’Design Award hivatalos oldalán megjelent projektet itt, vagy rendeljetek magatoknak egy adagot a kártyákból saját adataitokkal ellátva innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.