RavenJuice

RavenJuice néven már évekkel ezelőtt nekiláttam egy kis online kézművelde létrehozásának. Ezt később abbahagytam idő hiányában és persze azért is, mert kezdett eltolódni érdeklődésem a grafikai jellegű termékek irányába. Az évek teltek és sokáig érintetlenül hevert minden ezzel kapcsolatos kezdeményezésem. Aztán idén – sok minden más mellett – a Kockalendár sikere miatt is felmerült bennem egy webshop igénye…

Sok idő nem telt el az első ötletelés után: úgy döntöttem, hogy először nemzetközi terepre szeretnék térni ezúttal. Már évekkel korábban megtettem az első lépéseket a RavenJuice névre keresztelt Etsy bolt beindításához, melyet most újra fogok éleszteni a tervek szerint.

Tehát örömmel jelentem: RavenJuice név alatt új terméksorozatot hozok és kipróbálom magam nemzetközi vizeken. Mire számíthattok?

RavenJuice

A Kockalendárra bizonyosan. :) Emellett pedig eleinte főleg alkalmazott grafikai jellegű alkotásokra – értem ez alatt a névjegy- és kísérőkártyákat, tervező matricákat és textúrákat. Utána szeretnék egy kicsit “művészeti” jellegűbb mindenféléket is kitenni – csupa olyan dolgot, ami közel áll a szívemhez és örömmel látnám, ha másokhoz is eljuthatna. Nem kell megijedni, nagy elrugaszkodottság nem lesz a dologban: főleg lakberendezési kellékekre gondoltam; nyomtatható vagy eleve nyomtatott képekre elsősorban.

Hogyan kezdődött a legelső anyagok kialakítása? Egy korábbi munkámhoz kapcsolódóan ismétlődő mintasorokat készítettem és közben igencsak megszerettem ezt a fajta – kicsit pepecselős, nagyon geometrikus – ténykedést. Az első minták után sorozatba kezdtem és folytatást is tervezek a dolognak: a textúrák (letölthető minta szettek) lesznek a legelső termékeim.

RavenJuice - the very first pattern set titled 'Scissors'

Tehát ha eddig követtétek a munkásságomat, íme egy új felület, ahol szemmel tarthattok, látogassátok meg, véleményezzetek, vásároljatok! :) RavenJuice Etsy bolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.