Hivatkozás

Névjegykártya sablonok: Behance-on

Elkészültem egy újabb adag mindenfélével és már ki is ment Behance-ra. Hamarosan a honlap portfólió részében is elérhetővé teszem névjegykártya sablonok címszó alatt legújabb projektem képeit.

Ez a munka a szokásos névjegykártyás megbízásoknál sokkal jobban lekötött, így érdemesnek tartottam egy rövid leírás erejéig itt is foglalkozni vele. Honnan jött az ihlet, miért ennyire egyszerűek a grafikák?

névjegykártya sablonok "simply business" kis andrea által

Névjegykártya sablonok

Az ötletet az egyik nagyon kedves ügyfelemmel való munka során merítettem az ehhez végzett kutatásból; munkafolyamatom részét képezi ugyanis minden esetben egy, az adott design szempontjából releváns kutatómunka, melynek során feltárom az aktuális trendek mentén vett grafikai alkotásokat a témában. Ennek a célja egyrészt az adott trendek folyamatos figyelése, másrészt viszont az is, hogy valóban újat és egyedit tudjak adni minden egyes alkalommal – ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy lehetőleg kerülöm a mások által már felhasznált megoldásokat.

0005

Ebben az esetben eleve sablonnak használható névjegykártya design elkészítése volt a feladatom modern, fiatalos, könnyen egyediesíthető grafika felhasználásával.

0004

Gondolataim vezérfonalát a “simply business” (nagyjából: “egyszerűen biznisz”) kifejezésre építettem, több megközelítés után úgy döntöttem, hogy a lehető legegyszerűbb grafikai megfogalmazással fogom megközelíteni a helyzetet. Ennek mentén geometrikus, vonalrajzos sormintákat készítettem és hamarosan az átadásra szánt kép mellett és után jópár sablonnak szánt névjegykártya képem is megszületett…

0001

Íme tehát a projekt kártyái, melyek némelyike már elérhető és letölthető Etsy boltomban, illetve igény esetén megrendelhetőek személyre szabott adatokkal és tetszőleges mennyiségben kivitelezve.

névjegykártya sablonok "simply business" kis andrea által

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.