Hivatkozás

LinkedIn: Be a Hunter, not just a Designer!

Sokan és sokat foglalkoznak mostanában (is) az online marketing szükségességével és lehetőségeivel. Rengeteg olyan hasznos olvasmánnyal találkoztam, ami jelenlegi tudásom alapjául szolgált és a mai napig merítek belőlük egy-egy grafikai anyag vagy éppen kampány felépítésekor. Amit most a témában szeretnék megosztani veletek, az leginkább grafikustársaimnak szóló saját tapasztalat.

Valamivel régebben készítettem egy rövid gondolatsort szabadúszó kollégáim marketing orientált megközelítési lehetőségeiről – és igen, ez így leírva sokkal komolyabb, mint maga a cikk. :)

Valójában nincs másról szó, mint egy rövid tanácsadó jellegű cikkről, amiben az általam tapasztaltakat három pontra lebontva, ízletes hasonlatrendszerrel tálalva mutatom be. Hátránya lehet a cikknek a magyar közönség számára, hogy angol – nem tudom, hogy van-e értelme magyarítani, vagy értitek így is (szóljon, aki szeretne fordítást és azt is hozom).

Vessetek rá egy pillantást, olvassátok át és mondjatok véleményt, meséljetek saját tapasztalatokról: Ti hogyan viszonyultok ehhez a témához?

LinkedIn / andrea kis / be a hunter not just a designer / marketing and graphic design

Be a Hunter, not just a Designer! – avagy hogyan vadássz marketing módszerekkel ügyfeleidre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.