Kockalendár előrendelés 2015

Idén is elérkezett az idő: íme a Karácsony előtti Kockalendár előrendelés – örömmel jelentem, hogy ezt a héten elérhetővé is tettük. Éljetek a lehetőséggel, nézzétek meg az idei lehetőségeket itt! (Vagy olvassatok az eddigi idei tapasztalataimról tovább…)

Mindenek előtt röviden itt is leírom, hogy mivel találkozhattok az előrendelői oldalon, hogy biztosan senkit ne érjenek meglepetések:

Kockalendár előrendelés

Ahogyan az előrendelői felületen is láthatjátok, idén is a Mentálcsavar Klubbal közösen készültem az akciók megtervezésekor. Ismét elérhetővé tettük a tavaly megismert Kockalendár csomagokat és a kedvezmények is élnek. Így tehát ismét három kedvezményes lehetőség közül válogathattok:

Kockalendár előrendelés 2016 - ajánlat a főgoblinnak akció! 1980 Ft

Ajánlat a főgoblinnak – 10%-ot lealkudhatsz kockád árából

Kockalendár előrendelés 2016 - páros csomag akció! 5400 Ft

Páros csomag – két nagy kocka mellé egy normál kocka jár!

Kockalendár előrendelés 2016 - ajándék a csapatnak akció!

Ajándék a csapatnak – négy kocka áráért kapsz egy ötödiket!

 

 

 

 

 

 

Ezek mellett pedig szupertitkos első információim is vannak (ilyen hatalmas előnyökkel jár, hogy az én kezeim közül kerülnek ki a kockák :) ) – idén ugyanis az előző évben még csak kísérleti szinten készített fekete Kockalendárok is meg fognak jelenni boltjaimban. Picit (maximum egy-két napot) még váratnak magukra, de én már alig várom, hogy őket is bemutathassam és nagyon remélem, hogy az eredeti fehér verziókhoz hasonlóan remek fogadtatásra találnak.

Mindenesetre az előrendelés november 29-éig elérhető, utána pedig normál árakon lehet megvásárolni a Kockalendárokat, illetve a csomagok is elérhetőek lesznek, de nem ilyen kedvezményesen. Szóval hajrá mindenkinek, nyomás rendelni: http://kockalendar.andreakis.com/

Idei megjelenések eddig

Ahogy azt mindig nagy lelkesen, örömködve leírom itt is, sok-sok helyre eljutott idén némelyik Kockalendárom. Egyrészt megindultak külföldi vásárlóim felé (ez egyelőre elsősorban az USA-t érinti), másrészt itthon is nagyobb népszerűségre tettek szert.

Kockalendár / Dicecal / Andrea Kis / 2015

Egyik vásárlómtól kapott kép, néhány kedves sorral együtt küldte.

Másrészt több szakmai- és/vagy médiamegjelenés is mögöttem van ebben a témában – de erről már nagyon sokat, sokszor írtam, biztosan unjátok már borzasztóan. :) A lényeg csak annyi, hogy tartalmas volt az év idáig is a Kockalendárnak és nekem is – de ez az előrendelés még közel sem a vége. Amit tervezek még idén az nem más, mint egy…

Karácsonyi vásár

Bizony, az első saját szervezésű, kézműves mindenféléimet felvonultató vásárkám (jó, akkora nagy nem lesz, szóval maradhat a kicsinyítő képző), amiről hamarosan külön írok.

Egyelőre álljon itt ennyi, de a friss híreket itt és hírlevelemben is elolvashatjátok, szóval ha eddig nem iratkoztatok fel erre, tegyétek meg most! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.