Kockalendár az USA-ban

Végre, végre, végre! :) Megérezett a legelső 2016-os Kockalendár az idei évad első megrendelőjéhez némi postai bonyodalom után és ma megkaptam a hozzá tartozó review-t is.

Kicsit visszatekintve az időben: szeptember elején, második vásárlóm képében bejelentkezett egy amerikai hölgy, aki a Kockalendár egy példányát vásárolta meg férje számára, karácsonyi ajándéknak.

Kockalendár

Kockalendár / Dicecal / 2016 / Etsy / RavenJuice / Kis Andrea

Lelkesen elkészítettem, csomagoltam és már-már remegő kezekkel feladtam életem első nemzetközi csomagját, többször ellenőrizve a dobozt és tartalmát, a címet meg persze a szükséges Etsy-s papírozását a dolognak. Mikor aztán megérkezett a csomag legnagyobb félelmem beigazolódott: valahol sikerült teljesen szétnyomniuk a kartondobozomat és ezzel együtt a kalendár is használhatatlanul összenyomódott. Etsy boltom szabályzata alapjn persze azonnal új példányt küldtem türelmes vásárlómnak és a Magyar Postával is felvettem a kapcsolatot (ez egyébként jól zárult: udvariasan kezelték ügyemet és kártérítést ítéltek meg).

Most pedig örömmel jelenthetem: megérkezett az új Kockalendár és vásárlóm öröme engem is felderített! :) Íme egy kép, melyet ő küldött a megérkezett naptárról és kísérő sorai, melyeket a vásárlás kapcsán írt:

Kockalendár / Dicecal / 2016 / Etsy / RavenJuice / Kis Andrea

“This seller was absolutely wonderful! The calendar is better than I had hoped and I’m sure my husband will love it. The seller was very quick to ship and very professional, she really went above and beyond to make this a great purchase and I would highly recommend her.”

Így került első nemzetközi eladású Kockalendárom új otthonába, a texasi Arlingtonba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.