Etsy: augusztusi céljaim

Etsy boltom megszületett, ideje már a kialakítás idejére is célokat tűzni magam és a bolt elé – íme tehát a RavenJuice webshop augusztusi céljai és egy-két új termék – vagy csak termék ötlet, amely éppen kialakítás alatt áll.

Röviddel a bolt kialakítása és az általam eddig egyáltalán nem ismert viszonyok (marketing, kommunikációs stratégiák, trendek és ügyfélkezelés) felmérése után kitűztem az első hónap célját, amit most meg is osztok itt, hogy nehezebb legyen visszatáncolnom vagy megijednem tőlük…

Etsy-wise augusztus célja tehát:

• 50 termék elkészítése (11 kész, 8 készül)
• és feltöltése (11 feltöltve)
• legalább egy eladás (jelenleg: 0)
• marketing rendszer kiépítése (kb. 15% kész)
• 50 követő (jelenleg: 16)
• 1000 Favorite (jelenleg: 445)
Lehet segíteni, szekálni, ötletet adni, megosztani, kritizálni, scrapbookozós/mintát is használó ékszertervezős/grafikus kollegákat izzítani a (remélhetőleg) egyre jobb mintáimra.

És igen, valóban sokat kellett utána olvasgatnom a bolt kialakításához elengedhetetlen alapoknak – ilyenkor persze örülök, hogy már évekkel ezelőtt megismerkedtem a nemzetközi online kereskedelem nagy websitejainak működésével, ez roppant sokat számított, különösen az ügyfelekkel való kapcsolattartás miatt.

Nade egy-két új alkotást is hozni terveztem, szóval ezek sem maradhatnak el. Az első két ilyen persze textúra lett, őket már a webshopban is megtaláljátok, a képekre kattintva ott megtekinthetitek több képpel és leírással őket:

Etsy - RavenJuice pattern set   Etsy - RavenJuice pattern set

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.